<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>

Predstavitev Sekcije za potujoče knjižnice
Spoštovani! V četrtek, 6. junija 2013, vas ob 14.30  vabimo na bibliobus na Glavnem trgu, kjer nam bo predsednica Tjaša Mrgole Jukič predstavila dejavnosti Sekcije za potujoče knjižnice.

Predstavitev novosti z 78. konference IFLA
Spoštovani, v četrtek, 16. maja 2013, vas vabimo na predavanje Grem v knjižnico. Imam idejo za nov glasbeni "komad"... mag. Barbare Kovář ob 10.30 v ČUKu, novi čitalnici UKM.

Ogled Pokrajinskega arhiva Maribor
V četrtek, 28. marca 2013, vas ob 14. uri vabimo na ogled Pokrajinskega arhiva Maribor in specialne knjižnice.

Predstavitev novosti v knjižničnem sistemu Slovenije

V četrtek, 14. marca 2013, vas ob 11. uri vljudno vabimo v Glazerjevo dvorano UKM na strokovne predstavitve: dr. Eva Kodrič-Dačić: Knjižnično gradivo kot kulturni spomenik; mag. Gorazd Vodeb: Projekt ENUMERATE in Analiza PAM.

Redni občni zbor za leto 2012
Spoštovane članice in člani, v sredo, 27. februarja 2013, vas ob 17.30 uri vljudno vabimo v Umetnostno galerijo Maribor na redni občni zbor Društva bibliotekarjev Maribor za leto 2012.

Pretekli dogodki v letu 2012:

Strokovna ekskurzija na Dunaj [ODPADE]
Spoštovani, obveščamo vas, da obisk knjižnega sejma na Dunaju in ogled jubilejne razstave ob 150. obletnici rojstva G. Klimta žal odpade. Prosimo za razumevanje.

Obisk 28. slovenskega knjižnega sejma
Kot vsako leto, bomo tudi letos, 21. novembra 2012, obiskali Slovenski knjižni sejem v Ljubljani.

Predstavitev Sekcije za šolske knjižnice in Teološke knjižnice Maribor
Vabimo vas na predstavitev delovanja Sekcije za šolske knjižnice in na ogled ter predstavitev knjižnice Teološke fakultete v Mariboru v četrtek, 27. septembra 2012, ob 18. uri v Teološki knjižnici Maribor na Slomškovem trgu 20.

Ogled filma "The Love of Books: A Sarajevo Story"
Vabimo vas na prvo jesensko prireditev, in sicer na ogled dokumentarnega filma o Vijećnici, The Love of Books - A Sarajevo Story, ki bo v sredo, 5. septembra 2012, ob 17. uri v Glazerjevi dvorani UKM. Po ogledu filma vabljeni še na ogled fotografske razstave Preživeli akademskega slikarja Rudija Urana.

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>

t: 031 285 770

Članarina 2024

Višina članarine za leto 2024 znaša:

Plačilo članarine je možno le z nakazilom na TRR račun društva. Položnic ne pošiljamo.

Podatki za nakazilo:
Rotovški trg 2, 2000 Maribor