<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

Predavanji o informacijski pismenosti
Predavanji predavateljic dr. Michaele Zemanek z Univerze na Dunaju in dr. Zdenke Petermanec z Univerzitetne knjižnice Maribor o informacijski pismenosti organizirajo UKM, Avstrijski kulturni forum Ljubljana in Društvo bibliotekarjev Maribor. (Glazerjeva dvorana UKM, ponedeljek, 16. november 2015, 13.00)

Predstavitev novosti s konference LILAC 2015
V četrtek, 12. novembra 2015, ob 11.00 nam bosta Maja Vunšek in Ksenija Medved predstavili konferenco LILAC 2015.

Strokovna ekskurzija v Krško
V soboto, 7. novembra 2015, vas vabimo na celodnevno strokovno ekskurzijo v Krško (Valvasorjeva knjižnica, knjižnica Fakultete za energetiko UM, GEN, grad Bizeljsko).

Predstavitev doktorske disertacije
V torek, 3. novembra 2015, ob 15.00 nam bo dr. Sabina Fras Popović predstavila izsledke svojega doktorskega dela "Vodenje s poslanstvom".

Strokovno predavanje
Spoštovane članice in člani, v četrtek, 27. avgusta 2015, vas ob 13.00 uri vabimo v Glazerjevo dvorano UKM. Svojo zanimivo študijsko izkušnjo z gostovanja v Barceloni in projekt Knjižničarji v svetu – čez planke nad zaplankanost: Biblioteques de Barcelona nam bo predstavil kolega mag. Klemen Brvar.

Predstavitev faksimila diplomata Žige Herbersteina
Spoštovane članice in člani, v četrtek, 2. aprila 2015, vabljeni na predstavitev Gratae posteritati, bibliofilske izdaje, ki je izšla v 100 ročno oštevilčenih izvodih.

Redni občni zbor za leto 2014
Vabljeni na redni občni zbor Društva bibliotekarjev Maribor za leto 2014, ki bo v četrtek, 26. februarja 2015, ob 17. uri v Salonu uporabnih umetnosti.

Strokovno srečanje
DBM vas v sodelovanju z UKM vabi v četrtek, 22. januarja 2015, ob 13.30 v Glazerjevo dvorano UKM na predstavitev novosti s 43. konference LIBER dr. Zdenke Petermanec in mag. Dunje Legat ter z 80. konference IFLA mag. Branke Kerec.

Pretekli dogodki v letu 2014:

Izlet v neznano: prednovoletno srečanje članov
Spoštovane članice in člani DBM, prepustite se neznanemu in se nam pridružite na tradicionalnem prednovoletnem izletu 6. decembra 2014!

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

t: 031 285 770

08. 09. - 10. 10. 2021  Nacionalni mesec skupnega branja

10. 09. 2021
  Rok za oddajo predlogov za Čopove diplome, priznanja in plakete za leto 2021

21. - 23. 09. 2021  Posvetovanje sekcij ZBDS: Uporabnik v kontekstu sprememb

01. 10. 2021  Rok za oddajo predlogov za priznanja in nagrado Slovenske sekcije IBBY

01. - 31. 10. ...

Članarina 2021

Višina članarine za leto 2021 znaša:

Plačilo članarine je možno le z nakazilom na TRR račun društva. Položnic ne pošiljamo.

Podatki za nakazilo:
Rotovški trg 2, 2000 Maribor