<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

Predavanji o informacijski pismenosti
Predavanji predavateljic dr. Michaele Zemanek z Univerze na Dunaju in dr. Zdenke Petermanec z Univerzitetne knjižnice Maribor o informacijski pismenosti organizirajo UKM, Avstrijski kulturni forum Ljubljana in Društvo bibliotekarjev Maribor. (Glazerjeva dvorana UKM, ponedeljek, 16. november 2015, 13.00)

Predstavitev novosti s konference LILAC 2015
V četrtek, 12. novembra 2015, ob 11.00 nam bosta Maja Vunšek in Ksenija Medved predstavili konferenco LILAC 2015.

Strokovna ekskurzija v Krško
V soboto, 7. novembra 2015, vas vabimo na celodnevno strokovno ekskurzijo v Krško (Valvasorjeva knjižnica, knjižnica Fakultete za energetiko UM, GEN, grad Bizeljsko).

Predstavitev doktorske disertacije
V torek, 3. novembra 2015, ob 15.00 nam bo dr. Sabina Fras Popović predstavila izsledke svojega doktorskega dela "Vodenje s poslanstvom".

Strokovno predavanje
Spoštovane članice in člani, v četrtek, 27. avgusta 2015, vas ob 13.00 uri vabimo v Glazerjevo dvorano UKM. Svojo zanimivo študijsko izkušnjo z gostovanja v Barceloni in projekt Knjižničarji v svetu – čez planke nad zaplankanost: Biblioteques de Barcelona nam bo predstavil kolega mag. Klemen Brvar.

Predstavitev faksimila diplomata Žige Herbersteina
Spoštovane članice in člani, v četrtek, 2. aprila 2015, vabljeni na predstavitev Gratae posteritati, bibliofilske izdaje, ki je izšla v 100 ročno oštevilčenih izvodih.

Redni občni zbor za leto 2014
Vabljeni na redni občni zbor Društva bibliotekarjev Maribor za leto 2014, ki bo v četrtek, 26. februarja 2015, ob 17. uri v Salonu uporabnih umetnosti.

Strokovno srečanje
DBM vas v sodelovanju z UKM vabi v četrtek, 22. januarja 2015, ob 13.30 v Glazerjevo dvorano UKM na predstavitev novosti s 43. konference LIBER dr. Zdenke Petermanec in mag. Dunje Legat ter z 80. konference IFLA mag. Branke Kerec.

Pretekli dogodki v letu 2014:

Izlet v neznano: prednovoletno srečanje članov
Spoštovane članice in člani DBM, prepustite se neznanemu in se nam pridružite na tradicionalnem prednovoletnem izletu 6. decembra 2014!

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

t: 031 285 770

21. 12. 2021  Podelitev Čopovih nagrad za leto 2021 (19.00, YouTube)

31. 5. 2022  Rok za oddajo predlogov za štipendije Spominskega sklada dr. Bruna Hartmana

Članarina 2022

Višina članarine za leto 2022 znaša:

Plačilo članarine je možno le z nakazilom na TRR račun društva. Položnic ne pošiljamo.

Podatki za nakazilo:
Rotovški trg 2, 2000 Maribor