<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

Predpoletno srečanje v Slovenskih goricah
Spoštovane članice in člani, v soboto, 4. junija 2016, vas vabimo na predpoletno srečanje članov DBM v Slovenske gorice.

Strokovna ekskurzija v Novo mesto
Spoštovane članice in člani, v četrtek, 12. maja 2016, vas vabimo na strokovno ekskurzijo v Novo mesto. Obiskali bomo podjetje Krka d.d. ter se seznanili z delovanjem njihove specialne knjižnice.

Okrogla miza "Berem, bereš, beremo ... : Pomen branja/nebranja za človekov kognitivni razvoj"
Spoštovane članice in člani, v petek, 22. aprila 2016, vas ob 12. uri vljudno vabimo v Kadetnico Maribor na okroglo mizo Berem, bereš, beremo ... : Pomen branja/nebranja za človekov kognitivni razvoj.

Redni občni zbor za leto 2015
Spoštovane članice in člani, v ponedeljek, 29. februarja 2016, vas ob 18. uri vljudno vabimo v Slaščičarno Ilich na redni občni zbor Društva bibliotekarjev Maribor.
pdfKandidacijska lista za mandatno obdobje 2016-2018

Pretekli dogodki v letu 2015:

Izlet v (ne)znano: prednovoletno srečanje v Gradcu
Spoštovane članice in člani, v petek, 4. decembra 2015, vas vabimo na letošnji izlet v znano. Obiskali bomo adventni Gradec in Slovensko čitalnico v Štajerski deželni knjižnici.

Obisk 31. slovenskega knjižnega sejma in Knjižnice za slepe in slabovidne Minke Skaberne
Društvo bibliotekarjev Maribor vas v sodelovanju z Mariborsko knjižnico vabi v četrtek, 26. novembra 2015, na obisk 31. slovenskega knjižnega sejma ter Knjižnice za slepe in slabovidne Minke Skaberne.

Predavanji o informacijski pismenosti
Predavanji predavateljic dr. Michaele Zemanek z Univerze na Dunaju in dr. Zdenke Petermanec z Univerzitetne knjižnice Maribor o informacijski pismenosti organizirajo UKM, Avstrijski kulturni forum Ljubljana in Društvo bibliotekarjev Maribor. (Glazerjeva dvorana UKM, ponedeljek, 16. november 2015, 13.00)

Predstavitev novosti s konference LILAC 2015
V četrtek, 12. novembra 2015, ob 11.00 nam bosta Maja Vunšek in Ksenija Medved predstavili konferenco LILAC 2015.

Strokovna ekskurzija v Krško
V soboto, 7. novembra 2015, vas vabimo na celodnevno strokovno ekskurzijo v Krško (Valvasorjeva knjižnica, knjižnica Fakultete za energetiko UM, GEN, grad Bizeljsko).

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

27. - 31. 5. 2020 25. Slovenski dnevi knjige

29. - 31 . 5. 2020
Sejem na zraku

31. 5. 2020
  Rok za oddajo predlogov za Razpis za štipendije Spominskega sklada dr. Bruna Hartmana za leto 2019

12. 6. 2020  Predstavitev Novosti v knjižničarstvu

18. 6. 2020
Konferenca Raziskovalni podatki in Evropski oblak odprte znanosti

14. 8 ...

Letno članarino lahko poravnate na tekoči račun TRR pri Delavski hranilnici: 6100 0000 0933 196 (referenca 99) s pripisom članarina DBM za 2020.

Višina članarine za leto 2020 znaša:

Vabimo vas, da se nam ...