Prijavite se na seznam prejemnikov naših e-obvestil

S 25. majem 2018 so v veljavo stopile spremembe predpisov na področju varstva osebnih podatkov na območju Evropske Unije. Namen sprememb je poenotiti pravila za varstvo osebnih podatkov na območju EU in predvsem zagotoviti še bolj skrbno ravnanje z osebnimi podatki v skladu z Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) povsod, kjer na kakršen koli način obdelujejo osebne podatke.

Da vas bomo tudi v prihodnje lahko obveščali o svojih dogodkih, nova Splošna uredba EU o varstvu podatkov terja vašo privolitev za to. Veseli bomo, če nam boste posvetili minuto časa in izpolnili spodnji obrazec. V kolikor ne bomo dobili vaše privolitve, bomo primorani vaše podatke izbrisati s seznama.

Ime in priimek

E-pošta

Želim se
prijaviti na seznam prejemnikov e-obvestil DBM
odjaviti s seznama prejemnikov e-obvestil DBM

Prijava na e-obvestila

Ker je v veljavo stopila uredba GDPR, potrebujemo vaše privoljenje, da vam lahko še naprej pošiljamo elektronska obvestila in vabila. To lahko enostavno in hitro storite tukaj.

Letno članarino lahko poravnate na tekoči račun TRR pri Delavski hranilnici: 6100 0000 0933 196 (referenca 99) s pripisom članarina DBM za 2018.

Višina članarine za leto 2018 znaša:
- za ...